Portal:

Kvarken.com: / Companies / Engineering / metal / Agro-Ytmek Ab Oy

Agro-Ytmek Ab Oy

Agro-Ytmek är ett företag som bedriver försäljning av nya och begagnade lantbruks-, entreprenad- och verkstadsmaskiner.
I sortimentet finns även ett antal egenutvecklade produkter. Bl.a stengrepen är en produkt som blivit väldigt populär på den finländska marknaden.


More information about the company

Products

Services

Detailed data

Company Agro-Ytmek Ab Oy
Address:
Bengsbackvägen 59
64220 Yttermark
Finland
Telephone: +358 (0)500 294 158
Fax: +358 (0)6 2256 278
E-mail: henrik@agroytmek.fi
Web address http://www.agroytmek.fi
Principal industry Engineering/Metal
Users:
keyword: verkstadsmaskiner, stengrep,
SKELLEFTEÅ BRANDSERVICE AB
Skellefteå Brandservice AB har funnits sedan 1981 och 1996 etablerade vi oss i Umeå och 2005 i Malmberget.

Vi har utbildad personal som håller på med underhåll, fyllning/verkstadsgenomgång av brandsläckare, kontroll av brandposter, återkommande kontroll av gasflaskor, installation av punktsprinkler samt brandtätning och brandventilation samt utbildning av kunder.

Skellefteå Brandservice AB har funnits sedan 1981 och 1996 etablerade vi oss i Umeå och 2005 i Malmberget. Vi har utbildad personal som håller på ...

NORCAR-BSB OY AB
Norcar-BSB är ett företag som vuxit till en av världens största tillverkare av maskiner för farmnäringen och till ett medelstort företag inom industriautomation. / Yrityksemme on kasvanut turkistarhaajien laitteiden valmistajasta alan maailman johtavaksi toimittajaksi sekä vaativan teollisuusautomaation osaajaksi.

Norcar-BSB är ett företag som vuxit till en av världens största tillverkare av maskiner för farmnäringen och till ett medelstort företag inom ...

Copyright © 2008 FR Service i AC-Län AB EUROPEAN UNION | EU's regional development fund. Cross-border cooperation over mountain and sea.