Portal:

Kvarken.com: / Companies / Boat industry / Classic Marine Service Northern Classics

Classic Marine Service Northern Classics

Classic Marine Service Northern Classics

Vår målsättningen är att träbåtsägaren från oss skall hitta allt han behöver för underhåll, renovering eller nybyggnation. Vi anser att hantverket, fjärran från massproduktion är viktigt.

Tavoitteenamme on, että puuveneen omistaja saa meiltä kaiken kunnossapitoon, entisöintiin tai uudisrakenta-miseen tarvitsemansa. Käsityö pidetään arvokkaana ja massatuotannosta ei ole tietoakaan.

Detailed data

Company Classic Marine Service Northern Classics (officially 'Granlunds Farmtillbehör Ab')
Address:
Norra Munsalavägen 174
66950 Munsala
Finland
Telephone: +358 6 7641321
Fax: +358 6 7641311
E-mail: info@classicmarineservice.fi
Web address http://www.classicmarineservice.fi/
Principal industry Boat Industry
Users:
keyword: Träbåt, underhåll, renovering Puuvene, kunnossapito, entisöinti
PROMOBA AB
Vi hjälper till att analysera behovet för att sedan skräddarsy tjänster och utbildningar som ger ökad effektivitet. Promoba erbjuder helhetslösningar till företag och individer för att tillgodose de behov som uppstår.
Vi har hög kompetens inom omställning och vägledningsfrågor.

Vi hjälper till att analysera behovet för att sedan skräddarsy tjänster och utbildningar som ger ökad effektivitet. Promoba erbjuder helhetslösningar ...

PG MADE AB OY
Vi är ett företag inom metall och komposit.Vi har mångårig erfarenhet av krävande svetsningsarbeten i aluminium och rostfria material. Med våra nya pulssvetsmaskiner kan vi svetsa i material från 1mm upptill 40 mm.Vi har även lång erfarenhet av injiceringslaminering i kolfiber och glasfiber.

Vi är ett företag inom metall och komposit.Vi har mångårig erfarenhet av krävande svetsningsarbeten i aluminium och rostfria material. Med våra nya ...

Copyright © 2008 FR Service i AC-Län AB EUROPEAN UNION | EU's regional development fund. Cross-border cooperation over mountain and sea.